top of page
Dry Plants

Miért van szüksége a cégednek egy jó üzleti portréfotóra?

Frissítve: 2022. márc. 2.


Az üzleti fotó az, ami kiemeli a céged emberi oldalát.


Amikor egy jó marketing fotóra gondolsz a cégeddel kapcsolatban, valószínűleg pár magas minőségű fotót képzelsz el a dolgozóidról amint épp, legjobb tudásuk szerint teszik a dolgukat. Vagy a céged által forgalmazott termékekről készült fotók jutnak először

eszedbe. De gondoltál már arra, hogy egy jól sikerült üzleti portréfotó rólad, kiemelheti a márkád mögött lévő emberi értékeket? Nem számít milyen ágazatban tevékenykedsz ,elengedhetetlen, hogy arcot adj a vállalkozásodnak.


Empátia és bizalomépítés


A bizalom az emberi természetünk racionális cselekedete amit kiérdemlünk a tetteinkkel. Az empátia viszont valahonnan ösztönösen, belülről fakad. Azt az orvost, asztalost, edzőt vagy könyvelőt választjuk ki szívesebben az interneten való keresgélésünk során, aki a munkája és eredményei mellett feltünteti a fotóját is.

Egy természetes, őszinte felvétel, ami tükrözi a személyiséget ma már nélkülözhetetlen ebben, a szinte valóságos emberi kontaktusoktól mentes világban. Egy jól sikerült portréfotó lehet az első lépés ahhoz, hogy az ügyfelek a te cégedet válasszák más cégekkel szemben.


Te vagy a céged arca


Amikor megbeszéltük Edinával az üzleti portréfotózás részleteit , mint mindenki, Ő is nagyon aggódott, hogyan is fog működni ez az egész. Az emberek nagy része nem érzi


otthonosan magát a kamera előtt. Viszont egy jó fotós pár perc alatt fel tudja oldani a kezdeti feszültséget. Kis idő múlva nyilvánvalóvá vált, hogy mindketten nagyra értékeljük a jó hangulat erejét. Gyönyörű , rendezett tortaműhelyében készítettük el a fotókat és számomra nagyon hamar kiderült, bár kezdő vállalkozásról van szó, élen jár abban amit és ahogyan csinál. Minden mozdulata tükrözte, mennyire szereti a munkáját. Minden egyes kis macaront úgy készített el, mint egy műalkotást. Arról nem is beszélve, hogy a fotózás végén volt szerencsém megkóstolni is őket. Isteniek voltak!


Használd az üzleti portréfotóidat a marketingedhez


A fotók csak egy apró, de nagyon fontos részét képezik a céged reklámozásának. Nem azt mondom, hogy néhány professzionális fotó minden vállalkozást sikerre visz, de az biztos, hogy egy nagyszerű lehetőség amit kár kihagyni, ha marketingről van szó. Ha úgy érzed, hogy ezen a téren segítségedre lehetünk, keress minket bizalommal. Száz százalékos garanciát vállalunk, hogy a fotóink elnyerik a tetszésedet. Ha mégsem így volna, megismételjük a fotózást teljesen ingyen.



























89 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page